Klicka här för att testa den nya versionen av lawline.se. Till ny version!

Bolagsstämmopaketet
– ett klokt val som lönar sig i längden!

Att genomföra en bolagsstämma eller årsstämma behöver inte vara så tidskrävande när dokumenthanteringen kan effektiviseras och lagringen kan digitaliseras.

Med Bolagsstämmopaketet får ni tillgång till all dokumentation som bolagsstämman behöver för att kunna genomföras på ett korrekt sätt. Med den digitala tjänsten Lawline Avtalsrobot tar ni enkelt fram kallelser, förslag till dagordning, förslag till beslut, protokoll. Även fullmakter för att företräda går att ta fram i Lawline Avtalsrobot. Protokollet är dessutom utformat på ett sådant sätt så att ni för hand kan fylla i händelser, beslut och anteckningar. Vill ni sedan ha protokollet renskrivet i en digital version kontaktar ni bara oss så ordnar vi det mot en mindre tilläggsavgift.

Att prenumerera på Bolagsstämmopaketet är fördelaktigt i längden. Ledamöter, funktionärer och personer med betydande ställning inom företaget eller föreningen kommer och går och då är det bra att ha en plats där avtal, dokument och protokoll m.m. finns samlade på ett lättillgängligt sätt.

Avtalsarkivet ger er möjlighet att ladda upp och förvara alla era avtal på ett och samma ställe. Även avtal som inte har skapats i vår Avtalsrobot kan förvaras i Avtalsarkivet. Med Avtalsarkivet får ni en säker och tillgänglig lagringsplats för alla era avtal.

Alla dokument och avtal som finns i Lawline Avtalsrobot är juridiskt säkrade av våra jurister och vi genomför kontinuerliga uppdateringar för att tillhandahålla ett högt säkerställande av det juridiska.

Samtliga dokumentmallar för bolagsstämma, eget utrymme avtalsarkivet och digital signering får ni under 1 års tid för endast 349 kr/månad. Mer information om villkor för vår prenumerationstjänst Bolagstämmopaketet finns att ta del av här.
Har ni behov av juridiskt stöd, oavsett om det gäller avtalshantering eller i andra juridiska ärenden så kan ni beställa en Expressfråga via Expressfrågor eller Boka tid med jurist.

Prenumerera på avtal

Bolagsstämmopaketet
Alla dokument för genomförande av bolagsstämma.

349 kr/månad
12 månaders bindningstid

Alla dokument för bolagsstämma
Avtalsarkivet
Signering med Bankid

 

Dokumentmallar som ingår: Kallelse, Förslag till dagordning, Förslag till beslut, Protokoll, Fullmakt.