Dra fördelar av att prenumerera på vår digitala avtalstjänst!

Visst skulle det vara bra att ha fri tillgång till en avtalsmall där man kan skapa olika typer av avtal, hur många gånger man vill, signera med Bankid och förvara dem i Avtalsarkivet.

Genom vår prenumerationstjänst BAS Privat kan ni på ett effektivt sätt skapa avtal, distribuera avtal och lagra/spara avtal.

Med den “fria” mallen i Blankt avtal kan ni omgående upprätta olika typer av avtal online i vår e-tjänst. Många använder också Blankt avtal för att återskapa/digitalisera gamla pappersbaserade avtal, eller för att redigera avtal som behöver uppdateras.

Avtalsarkivet ger er möjlighet att ladda upp och förvara alla era avtal på ett och samma ställe. Även avtal som inte har skapats i vår Avtalsrobot kan förvaras i Avtalsarkivet. Med Avtalsarkivet får ni en säker och tillgänglig lagringsplats för alla era avtal.

Avtalsmallen, avtalsarkivet och digital signering får ni under 1 års tid för endast 99 kr/månad. Mer information om villkor för vår prenumerationstjänst BAS Privat finns att ta del av här.
Har ni behov av juridiskt stöd, oavsett om det gäller avtalshantering eller i andra juridiska ärenden så kan ni beställa en Expressfråga via Expressfrågor eller Boka tid med jurist.

Prenumerera på avtal

BAS
Fri avtalsmall + eget lagringsutrymme i Avtalsarkivet.

99 kr/månad
12 månaders bindningstid

Fri avtalsmall
Köpeavtal bil/båt/MC/moped/djur
Avtalsarkivet
Signering med Bankid

 

Avtal som ingår: Blankt avtal, Köpeavtal Bil, Köpeavtal Båt, Köpeavtal MC/Moped, Köpeavtal Sällskapsdjur.